Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Els escolars, a la Fira de Teatre de Vilafranca

Alumnes de primer i segon d'ESO del CC Fra Joan Ballester de Campos visitaren la FIET, l'esdeveniment teatral més important de les Balears

Els alumnes durant la visita de divendres a la Fira. CC FRA JOAN BALLESTER

Aquest divendres, els alumnes de 1r i 2n d' ESO del CC Fra Joan Ballester assistírem a la XIII Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears (FIET) a Vilafranca, la qual és l'esdeveniment més important de Balears pel que fa al teatre per a tots els públics especialment adreçat al públic infantil i juvenil.

Cal dir que des de l'any 2012, la Fira de Vilafranca forma part de la Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado Español (COFAE).

Els alumnes i professors gaudírem de les arts escèniques d'una manera innovadora i lúdico-didàctica, on la reflexió i la creativitat es donaren la mà i ens arrela a la nostra llengua, cultura i tradició.

Avui dia tot sabem que el teatre i la música no només són assignatures curriculars sinó que són àrees interrelacionades amb la resta d'assignatures i que ens ajuden a millorar l'autoestima, la creativitat, la imaginació, les relacions socials, el treball en equip, el desenvolupament oral i corporal, la psicomotricitat... entre molts d'altres aspectes.

La música i el teatre impliquen disciplina i concentració molt necessàries dins i fora de l'àmbit escolar, aprenem el valor de l' esforç i el treball i, el que és més important, ens permet, d'una manera inconscient, encara que sigui un joc, aprendre i divertir-nos jugant.

De ben segur que a la propera edició de la FIET ens tornarem a trobar.

Compartir el artículo

stats