Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Aquest curs hi haurà 265 auxiliars de conversa

Celebren la jornada d'acollida del Programa d'Auxiliars de Conversa

Els auxiliars de conversa ajuden a millorar competència comunicativa en llengua estrangera. GOVERN

Aquest curs s'incorporaran als centres educatius de les Illes Balears un total de 265 auxiliars de conversa (250 d'anglès, 10 d'alemany i 5 de francès) que es distribuiran entre els centres de primària, els concertats, els instituts, les escoles d'idiomes i els centres de Formació Professional i escoles d'adults.

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, i la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, assitiren dilluns a la jornada d'acollida del Programa d'Auxiliars de Conversa per als centres educatius de Mallorca. Fou la primera trobada que la Conselleria duia a terme aquest mes d'octubre amb la finalitat d'oferir orientació i informació sobre aquest programa als centres educatius acollidors i als auxiliars assignats a les quatre illes.

Aquests col·laboradors lingüístics contribueixen a afavorir i millorar l'aprenentatge dels aspectes comunicatius de la llengua estrangera.

La Conselleria d'Educació i Universitat participa des de fa uns quants anys al Programa d'Auxiliars de Conversa en col·laboració amb el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Aquest programa té com a objectiu potenciar la competència comunicativa en llengua estrangera mitjançant la provisió d'auxiliars de conversa nadius als centres educatius.

Els auxiliars de conversa són becaris o beneficiaris d'ajuts públics que provenen d'altres països, amb estudis universitaris i coneixements de la llengua espanyola que s'adscriuen als centres educatius de les Illes Balears.

Es tracta d'un col·laborador lingüístic que contribueix a afavorir i millorar l'aprenentatge dels aspectes comunicatius de la llengua estrangera entre els alumnes que la cursen.

Compartir el artículo

stats