Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Plantes, disculpes i transport

Aina Erice.

Botànica. He tengut el plaer de conèixer Aina Erice, una biòloga especialitzada en plantes. En sap molt, sobretot de curiositats. Aina acaba de publicar un nou llibre amb un títol tan suggestiu com Cuéntame, sésamo. Una delícia, com tots els altres de la botànica mallorquina. Molt recomanable el seu blog Imaginando vegetales. Ah! i a més canta i presenta els concerts del Cor de dones de la UIB, que dirigeix Lidia Fernández.

Preu. Fa unes setmanes, aquest suplement publicà la ressenya d´un llibre de fotografies i pensaments de Lisette Pons, escrita per Toni Rotget. A la fitxa del llibre hi apareixia un preu equivocat, el real és de 47 €. Demanam disculpes des d´aquestes pàgines.

Transport. Si aquesta havia de ser

la legislatura del transport públic anam bé. Tant entre barris de Palma, com entre diferents indrets de l´illa com entre les línies marítimes que ens contacten amb Menorca, el transport públic és més que deficient i, fins i tot en alguns moments, del tot inadmissible. A Palma, a més de no servir de gaire la informació que dóna l´aplicació de l´EMT hi ha línies la freqüència de les quals és de més de mitja hora! Millor anar a peu. I no parlam dels caps de setmana, quan la freqüència és insuportable.

Entre pobles, que us he de dir? Ni TIB ni TAB: horaris del tot surrealistes, parades que no ho són, manca absoluta de puntualitat...

I pel que fa a la comunicació entre Alcúdia i Ciutadella, una història encara més kafkiana: durant setmanes (i no sé si encara està resolt), un dels vaixells ha funcionat només amb un motor, la qual cosa ha provocat que la travessa passés d´hora i mitja a quatre! Quina institució permet que això passi? No hi ha ITV marítims?

Compartir el artículo

stats