Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Portocolom, Disc, Calendari

Portada ´Dotze pinzellades´.

Pins i tamarells. No convé baixar la guàrdia en la conservació del patrimoni natural. Així ho entenen els veïnats de Portocolom que, un cop més, sembren pins i tamarells com a mesura per demanar s´aturin els projectes innecessaris que no porten enlloc. O millor dit, que portarien a un "ja està fet" a la zona de Sa Bassa Nova.

Josep Ros. Un dels músics més complets de Manacor, Josep Ros, ha presentat disc a Palma, després d´uns mesos de fer-ho al seu poble. Una obra molt suggerent per a piano, en la qual Andreu Riera (sempre sòlid) interpreta retrats musicals de familiars i amics del compositor. Antoni Parera Fons, Xavier Gelabert, Jaume Santandreu o el desaparegut Riera Ferrari són alguns dels noms que Ros ha volgut homenatjar. Coincidim en la presentació amb Eugènia Gallego, musicòloga i productora discogràfica. Amb ella parlam de l´èxit que ha tingut el seu company, el tenor mallorquí José Manuel Sánchez cantant Faust de Gounod a l´òpera de Brno el passat desembre. Deman: Quan el podrem tornar escoltar a l´illa?

XEIX. Ja ha sortit el nou calendari matemàtic que des de fa uns anys realitza la Societat Balear de Matemàtiques, XEIX. Es va entregar als socis el passat 23 de desembre durant l´acte que entorn al Solstici d´hivern reuneix centenars de persones, de bon matí, al Baluard per veure un efecte cromàtic a la rosassa del frontal de la Seu.

Compartir el artículo

stats