Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Solidaritat, Bunyola, Exposició i Toti

Toti i Gemma .

Solidaritat. Ens hauria de fer pensar la quantitat de persones que van cada dia a alguns dels menjadors socials que tenim a Palma. El de l´Associació Zaqueo, per exemple, dóna menjar diàriamen a molta gent diversa. M´ho comental la presidenta, Catalina Cunill, qui juntament amb el secretari Gori Riera i d´altres voluntaris, fan una bona tasca d´organització.

Música de tardor. A través d´una convocatòria feta per Miquel Pascual, ara regidor de l´Ajuntament de Bunyola, ens trobam un grup de persones relacionades amb el món de la música per comentar el ja començat Festival de Música del poble de muntanya. Bartomeu Quetgles, com a director del cicle de concerts, ens explica el per què de tot plegat.

Arquitectura musical. Quin gust berenar, un diumenge matí, amb el gran Toti Soler, un Tòtem de la música catalana de la segona meitat del segle XX. Ell i Gemma Humet, una jove veu però que ja porta un historial ben complet, vingueren a Palma per cantar al pati del Col·legi d´Arquitectes. Parlàrem de música i de vida. I tot per iniciativa de l´amic Martí Lucena.

Marítims. És Manolo Gómez, president de l´Associació Amics del Museu Marítim (serà realitat algun dia aquest museu que tants reclamam?) qui me recomana l´exposició sobre el Capità Barceló que hi ha a l´església de Santa Creu. Centrada més en aspectes personals del protagonista que en els mariners, l´exposició val la pena.

Compartir el artículo

stats