Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Tres o Quatre B, Jazz i Transport públic

Assaig al ´Mollet d´en Pereiló´.

B. Aquest estiu la nostra Simfònica i a través del cicle Estius Simfònics, juga amb dues B, una, la de Bellver, lloc on es fan els concerts, i la de Beethoven, el compositor estrella de les primeres vetllades programades. Molts melòmans consideren que dins el món de la música hi ha tres B, Bach, Beethoven i Brahms, però n´hi podríem incloure alguna més: per què no Beatles?

A Ran de jazz. L´expressió A ran de Mar s´ha transformat, per segon any consecutiu a Portocolom, en A Jazz de Mar. Tres nits de juliol convertiren el Mollet d´En Perelló en escenari per a gaudir d´un planter de bons intèrprets: Sandalwood trio, The Jazzfingers, Jordi Bonell i amics, el quintet de Gabriel Amargant i l´Alabaix Big Band dirigida per Toni Vaquer. Bon punt de trobada entre els aficionats, bon lloc per a la música i la festa.

Piscina. Per anar a segons quines piscines municipals de Palma (l´esport és cultura) és fa difícil emprar el servei públic, per les estranyes combinacions de busos que l´usuari ha de fer segons on tengui la seva residència (l´estructura de les comunicacions té format radial), per la poca freqüència dels cotxes i a més per la manca de precisió de l´aplicació per a mòbil que té l´EMT. I si a més hi afegim que a Son Hugo, justament a l´estiu, aprofiten per arreglar les piscines descobertes (no es podia fer la feina durant l´hivern?) ja me direu. Un desastre.

Compartir el artículo

stats