Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Botticelli, Vi, Música i bona companyia

Concierto de Ensemble Lumière con María Espada.

Botticelli. Sempre és un plaer mantenir una conversa amb Josep Maria Quintana, i més si aquesta es produeix entorn a una taula amb bon menjar i en companyia de bons tertulians. I és que fa uns dies i aprofitant que l´intel·lectual menorquí era a Palma per presentar la seva darrera novel·la, La noia que va sortir d´un quadre de Botticelli, na Francisca Iglesias ens reuní amb l´autor, la seva editora Joana Soto i el metge i també novel·lista Marc Bonet, l´obra del qual, La cova de l´últim gimneta, és un èxit de vendes. Estona grata.

Lectora. Es posa en contacte amb el diari una atenta lectora que demana per què en una edició anterior només es publicaren els llibres més venuts en català. La resposta és clara: la llibreria a la qual li tocà enviar el llistat, Quart creixent, només ven llibres en aquesta llengua. Aclarit el tema la lectora resultà ser una persona molt interessada per la Cultura, així en majúscula, cosa d´agrair.

Varietal Goldberg. Una copa, o dues, de bon vi, acompanyada d´una llesca de sobrassada o de pa amb oli i formatge, dóna per una tertúlia amena i entretinguda. És el cas de la que un cop al mes mantenen els membres de la fictícia Orquestra Vivalví: Toni Bennàssar, Magdalena Mesquida, Fanny Marí, Miquel Roca i Climent Picornell. Després en sol sortir un article pel suplement Manjaria que publica aquest diari. Menjar, beure i parlar de música. Bona feina.

Estrenes. Dos estrenes musicals el mateix dia i amb una hora de diferència varen tenir lloc a Palma. Primer Miquel Àngel Aguiló estrenà Itineraris de Pau, obra pensada per la soprano María Espada, una veu molt sol·licitada i el seu grup Ensemble Lumière i després Llorenç Gelabert dirigí Cant de Ramon. Espurnes d´un somni d´Amor, del compositor Jaume Sampol i que interpretà Art Vocal Ensemble.

Compartir el artículo

stats