Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

De Zeromonstres, Crepuscles i Kabarets

Portada del disc Massutí i els Zeromonstres.

Disc. El qui fou fotògraf d´aquest diari, Miquel Massutí, ha publicat un disc titulat L´arbre dels penjats amb el grup Massutí i els Zeromonstres que, tot i estar pendent d´una presentació oficial està tenint una molt bona acollida per part del públic. El fotògraf, compositor, cantant i guitarrista ha intentat plasmar musicalment els mesos de convalescència després d´un accident i ha aconseguit un bon producte musical. La portada és del pintor felanitxer Rafel Juan.

666. El programa de ràdio El Crepuscel encén estels, ara a Ona Mediterrània, ha complit 666 vetlades a aquesta emissora. I ho ha volgut celebrar a través d´un programa especial des de Cal Dimoni d´Algaida. Durant el programa sonaren músiques tan diabòliques com Tubular bells de Mike Oldfield, El dimoni cucarell de Guiem D´Efak o The Number of the Best d´Iron Mayden.

Kabaret. L´eScola d´Arts escèNiqueS del Teatre Sans presenta Kabaret Valentin, sobre dotze peces curtes de Karl Valentin combinades amb algunes coreografies. Bona feina per part de tots els actors/alumnes com na Lluïsa Espases, en Toni Juan, na Marta Navarro, na Cati Nicolau, n´Eddy Mayola...per exemple, que saben combinar bé els seus estudis i treballs amb aquesta activitat artística.

Dia de la Música. Des de 1985 la Música té un dia de festa al carrer.: el 21 de juny, ahir mateix. I deman: No valdria la pena pensar en una educació musical normalitzada més que en dedicar-li un dia concret?

Compartir el artículo

stats