Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La previa

George Sand són dues dones

Posar el nom de George Sand a un grup musical de cambra relacionat amb el piano és una bona opció. Si pensam que el personatge era en realitat Amandine Aurore Lucile Dupin, baronesa Dudevant i que va tenir bona relació amb músics de la seva època com Liszt i, naturalment, Chopin, tots ells pianistes, i que a més va saber rompre motlles, com poques dones en el seu temps, amb tot això posar el seu nom a un duo femení de piano és del tot encertat.

I precisament anit el George Sand Piano Duo actuarà en el Centre de Cultura de Sa Nostra de Palma (20h) com a clausura a la tercera edició del Festival de Primavera que ens ha oferit durant unes setmanes la Societat de Concerts de Palma, amb un programa que inclou obres de referència entre les compostes per a piano a quatre mans com les molt conegudes Danses Hongareses de Brahms o versions reescrites per a aquesta formació com la Suite Peer Gynt de Grieg, així com també partitures menys interpretades de Debussy (Sis epígrafs antics) i Liszt (Dins la Capella Sixtina), que acabaran d´arrodonir la vetllada.

Format per Mireia Frutos i Laura Pérez, el George Sand Piano Duo comença amb aquesta proposta una gira que el portarà a altres llocs com Inca, Sigüenza, León i Madrid, ciutat aquesta en la qual es varen mostrar per primer cop com a duo en el Conservatori Professional de Música de Ferraz, tot i que ja havien començat la col·laboració quan totes dues eren encara alumnes d´Ana Isabel Fernández en el Conservatori Pare Soler d´El Escorial.

Hem de dir que Bernaldo de Quirós, coordinador de la Societat de Concerts i professor del Conservatori anima des de fa un temps la trajectòria de les dues joves pianistes. Tot un aval.

Compartir el artículo

stats