Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Molt moviment musical, massa?

Com passa massa sovint, anit també ens trobam amb un dilema a l'hora de decidir on anar. Múltiples propostes musicals ens surten a camí gairebé a la mateixa hora. Bo o dolent?

Només un tast:

Més de tres veus al Xesc Forteza de Palma (21h), ja que els tenors, les sopranos i les mezzosopranos que han intervingut durant les darreres temporades a les produccions d'Euroclàssics oferiran un recital amb àries, duos i concertants d'obres com Carmen de Bizet, Turandot i Gianni Schichi de Puccini o L'Elisir d'amore de Donizetti, al costat de cançons més lleugeres com O sole mio o Granada.

Ovidi en el cor. O Ovidi Mon Cor. O senzillament Ovidi serà el protagonista d'una posada en comú que, amb el títol d'Ovidi Montllor, obrer de la paraula, faran els lectors de la llibreria Lluna (19h) sobre textos i cançons del poeta, actor i músic valencià, aprofitant l'efemèride dels vint anys de la seva mort. La tertúlia/debat acabarà amb un recital musical que na Glòria Julià i en Joan Carles Vaquer ja han portat, sempre amb èxit, a diferents espais.

Banda i duende. Aquest podria ser el resum del concert que la Banda de Música de Palma ha programat per avui horabaixa a l'Auditori del Conservatori (19.30h). Salvador Sebastià dirigirà la formació de la qual n'és titular i la cantaora Isabel Pineda en un programa que inclou obres instrumentals com Duende I i Duende II de Luis Serrano i altres peces vocals com La bien pagà de Juan Mostazo i que immortalitzà Antonio Molina o A tu vera, la copla de Juan Solano que han cantat tonadilleres com Lola Flores o Isabel Pantoja.

Compartir el artículo

stats