Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

Rendibilitzar un fitxatge

Veure assegut Salva Sevilla a la banqueta del Mallorca i després fent exercicis d´escalfament va significar un punt de tranquil·litat a un partit que es complicava en excés. Amb l´empat a un i una falta a favor, Vicente Moreno no va dubtar gens i va fer entrar el jugador andalús. Tot i que Abdon Prats va agafar la pilota per fer el llançament, la consigna del tècnic va ser clara: la xutaria Salva Sevilla.

El migcampista ha fet un gran debut a la lliga: va marcar el 2 a 1 salvant la tanca i, minuts després, col·locava una pilota a l´àrea perquè Prats fes el 3 a 1. En aquell moment, quedava pràcticament rendibilitzat el fitxatge de l'exespanyolista. No hi ha dubte que Sevilla ha d'esdevenir el jugador clau en el centre del camp per tres motius: per la visió de joc, col·locació i també per la bona tècnica. Com a jugador és superior a la resta de futbolistes en una categoria en què molts de partits seran complicats, com hauria pogut passar ahir a Son Moix.

El Saguntino va marcar dos gols de dos rebots, circumstància molt habitual a la Segona B. Jugadors com Sevilla i, ahir, Raíllo poden i han de desequilibrar el marcador a favor seu.

Compartir el artículo

stats