Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Análisis

De fracàs en fracàs

. És, més o menys, el que va passar ahir a Son Moix en el simulacre de partit que ens oferiren el Mallorca i el Còrdova. Fins i tot en algun moment semblava un partit de pretemporada escenificat per dos equips que semblava que no s'hi jugassin res.

El Mallorca, a la fi, va marcar un gol, però ho va fer massa aviat. El Còrdova, amb un poc més de futbol i criteri, va saber reaccionar i ja a la primera arribada aconseguí l'empat que segurament li servirà per salvar la categoria. El Mallorca, en canvi, va continuar desorientat, com tota la temporada, i durant molts de minuts no va ser capaç de crear el més mínim perill dins l'àrea visitant. La reacció dels darrers cinc minuts no va bastar i l'afició va tornar a ca seva amb la cara de resignació que els provocà l'enèssim fracàs del seu equip, el que havia de lluitar per l'ascens.

El que sí que és segur és que s'haurà d'aferrar fort la temporada que ve per tornar a la categoria que és a punt de perdre, sempre que el club no arribi a desaparèixer.

Compartir el artículo

stats