Análisis

No té agafada

Amb cara d´estupefacció, amb la sang gelada: així va acabar el partit Fernando Vázquez. L´entrenador del Mallorca devia pensar que el partit i sobretot el resultat no tenien agafada. El resultat ja estava encarrilat al primer quart d´hora. Després, arribava l'empat, però, en el minut dos de la segona part, el Mallorca tornava a marcar. L'avantatge, però, no l'encaixà gens bé i en aquell moment va començar el desastre. Primer, Timon, que regalà l'empat a dos, i seguidament hi posà el floc l'entrenador, que va fer sortir a jugar tot el que tenia disponible a la banqueta, però que va acabar cedint els tres punts al coer. Una decepció monumental. Ningú que veiés el partit ni els jugadors no feien comptes que el resultat fos de 2-3. A més, dos expulsats, Yuste i Timon, varen confitar un horabaixa lamentable. Ara resultarà que el Mallorca ha fitxat mitja dotzena de davanters, però el que necessita són defenses més contundents. I no li estaria gens lleig un poc més d'ordre que el que va tenir ahir. Ahir va tornar a quedar clar que posar més davanters no vol dir fer més gols.