Santa Maria del Camí torna a celebrar amb la Festa del Vi novell la nova anyada dels cellers llocals. Jaume de Puntiró, Macià Batlle, Bodegues Angel, Son Crespí, Vins Rubí, Sebastià Pastor i el celler 7103 obriran les botes del vi d’enguany i es podrá tastar el vi novell de la vila, principal productora de vi de la Denominació Binissalem.

La XIIIª Festa del Vi novell començarà dijous a migdia amb l’entrega de les insígnies Brot de pi a la Sra Benita Fiol Jaume i el Sr. Tomeu Caldentey, primer xef mallorquí en obtenir una estrella Michelin. Divendres, com a novetat, el somellier Toni Vich dirigirà un tast de vins locals a Ca s’Apotecari.

Per el dissabte, dia gran de la Festa, el matí, es faràn visites guiades als cellers i bodegues locals i, l’horabaixa l’escriptor Biel Mesquida farà el pregó de la festa i, una vegada entregat els brots de pi als cellers, les autoritats i convidats faran una obertura simbòlica de les botes de vi novell.

Com en els darrers any, els bars i restaurants locals participaran en la festa amb la Fira de la tapa. A un preu únic de 2€ es podràn desgustar més d’una vintena de plats.