­L’Ajuntament de Felanitx presenta un programa de Nadal carregat de propostes no solament a Felanitx, sinó també a tots els nuclis del municipi com Portocolom, s’Horta i Cas Concos. Una de les propostes estrella és el Mercadet de Nadal, que té lloc avui, de 16.30 20.30 h, a la Plaça de sa Font de Santa Margalida, una activitat que es repetirà dissabte que ve, dia 17, en el mateix horari.

Al Mercadet, no solament hi trobareu articles per regalar aquestes Festes, també hi ha propostes complementàries, com l’espai de jocs per a totes les edats i diferents ambients: motricitat, jocs de taula, experimentació, construcció i joc simbòlic, jocs tradicionals, i familiars, al c/ Miquel Bordoy; taller de maquillatge, a la cantonada entre el c/ Major i el c/ Miquel Bordoy; i la xocolatada solidària a favor del projecte Somriu del centre educatiu Joan Mesquida de la Fundació Aproscom, a la Plaça Pax. Després dels tallers de manualitats i del taller infantil d’experimentació en cuina, concretament a les 18 hores, es farà l’encesa dels llums de Nadal, un acte que comptarà amb la participació de Maria Bimbolles. A continuació, a la mateixa plaça de sa Font de Santa Margalida, Smooth Voices oferirà un concert. També avui, s’inaugurarà el betlem de la Casa de Cultura i la ruta de Betlem als locals del centre de Felanitx.

Xisco Duarte, regidor de Cultura, us convida a gaudir de les Festes de Nadal a través d’aquest programa ben complet d’activitats i propostes per a totes les edats.

ACTES DESTACATS:

Dissabte, 10

- A partir 16.30 h. Mercadet de Nadal. Plaça de la Font de Santa Margalida.

- 18 h. Encesa dels llums de Nadal amb Maria Bimbolles. Plaça de la Font de Santa Margalida.

- De 17.30 a 20 h. Horabaixa de Swing, a càrrec de Monkey Doo i de l'associació Swingsick People. A la Plaça d’Espanya.

- 19 h. Inauguració del Betlem de la Casa de Cultura i la Ruta de Betlems als locals del centre de Felanitx. Ho organitza: Ass. Betlemistes de Felanitx i el Centre Cultural de Felanitx. A continuació inauguració de la ruta del VI concurs de Mostradors de Nadal a Felanitx.

Diumenge, 11

- 18 h. Musical: Tarzan. Preu únic: 5€. Venda anticipada a la Casa de Cultura de Felanitx fins avui, de 18 a 21 hores.

- De 16 a 20 h. Horabaixa Solidari de Nadal a s'Horta. A benefici de la Junta Local Portocolom-s’Horta de l’AECC i Aspanob, per la lluita contra el càncer. Enramellada i encesa de l'arbre de Nadal. Mercadet solidari, tallers infantils, castells inflables i final de festa amb amollada de globus. Plaça de Sant

Consultau tot el programa a: www.ajfelanitx.net