Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Música i cinema

Segueix el cicle d´òpera, ballet, teatre i documental en format cinematogràfic, que amb el títol genèric d´International Arts Festival ofereix quatre títols de cada una d´aquestes disciplines artístiques, entre els quals, i segons un sistema de votacions que inclou la participació del públic, en sortirà un triat com el millor de l´any 2017.

Avui en els apartats musicals i ens els cines Ocimax, ens proposen dos títols, l´òpera Rigoletto (15.30h) i el ballet La Bella dorment (20.30h) el primer amb l´al·licient de veure i escoltar el tenor mexicà Javier Camarena en un dels seus papers estrella i des del Liceu de Barcelona i el segon en una producció del Bolshoi de Moscou. Demà dijous continua el festival amb Carmen (20.30h) des de Bregenz, al costat del Llag Constanza i divendres finalitza amb una producció d´Aida (20.30h) molt espectacular des de l´òpera de Beijing.

Però no acaben aquí les propostes musicals en clau de cinema. Avui horabaixa, l´Associació d´Amics de les Bandes Sonores ens convida a la projecció del concert enregistrat fa dos anys (el 7 de maig de 2016) a Praga, durant la gira europea que el compositor de música de cinema Hans Zimmer oferí, dirigint una orquestra simfònica i un cor. La cita és al Teatre Municipal Catalina Valls de Palma (20h)

Durant aquest concert en viu, ens sortiran a camí temes de pel·lícules tan populars com Gladiator, Pirates del Carib, Batman, Intersetellar, Orígen...

Compartir el artículo

stats