Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Solidaritat a través de la música

Quan arriba desembre, i no només en aquesta època, arriben els dinars i sopars d´empresa però també els actes de caràcter solidari, activitats en forma de mercadets o de concerts.

És el cas del concert que avui vespre ha organitzat el Club Rotary Juníper Serra i que tendrà lloc a l´Auditori del Col·legi Sant Gaietà de Palma (20,30h) i en el qual ens trobarem amb un programa en el qual la veu humana en serà protagonista.

Majoritàriament les obres seleccionades provenen de l´òpera i la sarsuela. Així, es dedicarà tota una part de fragments de La Bohème de Giacomo Puccini. La soprano Inma Hidalgo, el tenor Antoni Lliteres acompanyats pel pianista Valentin Moldovan interpretaran Che gelida manina, Si. Mi chiamano Mimì i O soave fanciulla.

A la segona part, els mateixos artistes oferiran tres mostres molt populars de títols de sarsuela ben coneguts: Marinela de La canció del Olvido de José Serrano, No puede ser de La tabernera del puerto de PabloSorozábal) i la Jota d´El dúo de La Africana de Manuel F. Caballero.

Però la cosa no acaba aquí, ja que al final el cantant Álvaro Chaves i Valentin Moldovan tancaran l´acte amb tres temes més pop: You raise me up del Duo Secret Garden i que popularitzà Josh Groban, The music of the night de The phantom of the opera d´Anton Lloyd Webber i el clàssic del blues Hound dog de Jerry Leiber i Mike Stoller i que cantaren, entre d´altres Elvis Presley i Willie Mae coneguda com a Big Mama.

Compartir el artículo

stats