Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Prèvia

Corxeres d'estiu VII

Òpera màgica.- Una història fantàstica, un conte de fades, propaganda maçònica... amb aquests i d´altres expressions ha estat qualificada La Flauta màgica de Mozart, una òpera que compongué amb el llibretista, actor i cantant, Emanuel Schikaneder i que s´estrenà a Viena el 1791.

Sia quin sia el qualificatiu, la veritat és que el resultat és del tot excel·lent, Die Zauberflöte és una òpera també màgica, plena de moments excepcionals, amb àries bellíssimes (les molt conegudes de la Reina de la nit, sense anar més lluny), amb duos encisadors (el també popular de Papageno i Papagena) i amb moments corals plens de misticisme (Isis und Osiris n´és l´exemple més clar).

Doncs avui horabaixa/vespre (20.30h), el cine Ocimax ofereix una producció en directe d´aquest títol mozartià, des del Covent Garden de Londres, amb les veus de Roderick Williams com a Papageno i Sabine Devieilhe en el rol de la Reina de la nit. La direcció musical és de Julia Jones i l´escènica de David Mcvicar. La cosa, sens dubte, promet.

Musicals en B.- A partir d´un guió i una tria de repertori d'Àngels Gonyalons, basat en números i temes de musicals, l´Orquestra Simfònica i l´artista catalana presenten anit, en el Teatre Principal de Palma un espectacle a mode de passeig pel món dels musicals anglesos i americans. Cançons d´Stephen Sondhaim (Send In The Clowns) , Andrew Lloyd-Weber (Memory), George i Ira Gershwin (Someone To Watch Over Me) o C. M. Schönberg (I dreamed a dream) entre d´altres, ompliran l´escenari en forma de cançó o obertura instrumental.

Val dir que aquest concert/espectacle forma part de la Fira B!

Compartir el artículo

stats