Blog 
Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra
RSS - Blog de M Angel

El autor

Blog Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra - M Angel

M Angel

Com un viatger, que de sobte es reconeix en una fotografia. // A los lejos unos árboles, y el tiempo que bordea la realidad, y la moldea, y la envilece y exalta, y la construye.

Sobre este blog de Mallorca

Desde muy temprano las calles de Ciutat buscan un interlocutor, o un gesto que sea premonición de algún conocimiento. // La tierra, con la que se produce este intercambio en el que hay que ser consciente de los límites.


Archivo

 • 12
  Octubre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Mallorca

  Qualitats invisibles

  Mallorca em sembla una terra que sobreviu a tots els paranys que li anam posant. Un salt temporal em permet descobrir els fets com si els veiés en una pel·lícula en la qual la protagonista és l'illa sencera. En caminar pel Parc Natural de Cala Mondragó, les roques feixugues de la vorera de mar em donen un sentit de la vida que em duu cap enrere i, alhora, cap endavant. Veig detalls que abans no podia imaginar. I no sé si en realitat els veig o els imagín. En una pedra hi endevín una figura humana, o una mirada que depèn del raig de sol que reflecteix. Acabam just davant de la casa de Jorn Utzon, la qualitat del seu protagonisme lleuger, quasi invisible. La senzillesa en arquitectura és una de les maneres d'expressar bellesa, afortunadament.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook