Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 20
  Diciembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Tapes i variats per repetir

  Tapes i variats per repetir

   Són molts els que visiten Galilea per tastar una i una altra vegada els variats del Bar Parroquial.

  El culpable és n'Andreu Pont, qui va abandonar el camió d'aigua amb el que abastia Galilea i els voltants del poble per ser l'amo dels fogons d'aquest bar-restaurant. El passat 1 de maig, n'Andreu i na Mercedes van agafar el relleu den Manolo i na Mari qui durant vint-i-cinc anys van fer famós aquest establiment.

  Les tapes de n'Andreu són molt bones i abundants. Hi prepara frit, sèpia amb salsa, xistorra, ensalada russa, xampinyons amb all, pilotetes, raoles de carn i de bacallà, mongetes amb bacó, truita de patates i calamars a la romana. Els variats grans surten a 8 euros i els petits a 5.

  A més prepara boníssim pambolis, amb el seu puntet d'all, ja siguin mixtos, de sobrassada, marinats o de camallot a 8 euros el plat gran i a 5 el petit (els d'ibèrics a 12 i a 7 euros).

  Ara bé, una altra de les delícies casolanes són els gatons d'ametlla i avellana, unes postres elaboradess com mana la tradició: sense farina, haurien de prendre exemple moltes pastisseries.

  L'horari comprèn de 7.30 del matí a 23 hores aproximadament.

  Per cert, si voleu riure i gaudir de la cultura popular, no perdeu l'oportunitat de demanar a n'Andreu que us canti una (o diverses) gloses verdes.

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook