Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 13
    Julio
    2017

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    Mallorca Gastronomia

    Vandal, el nou restaurant de Bernabé Caravotta

    Vandal, el nou restaurant de Bernabé Caravotta

    Fa dues setmanes, Palma compta amb un nou espai dedicat a la bona cuina. Després d'un mesos treballant en el seu projecte personal, el cuiner Bernabé Caravotta ha obert Vandal, un restaurant cosmopolita, amb cuina d'arreu del món i en la qual no hi falta el producte local.

    Ho ha fet amb el seu soci i amic Sebastián Pérez. Els dos varen treballar plegats al grup Forn Project, l'empresa familiar que gestiona els restaurants Forn de Sant Joan, Ombú i Koa. 

    Vandal es troba a la cantonada número 15 de la Plaça del Progrés. Un espai on hi podem trobar diferents cuines del món, com la mexicana de Xólotl, la vietnamita de Vietnam i l'oriental amb tocs urbans de Kurobota.

    Caravotta ha passat per les cuines de reconegudíssims restaurants com el Mirazur (França) amb 2 Estrelles Michelin con Mauro Colagreco; el Noma (Dinamarca) con René Redzepi; i El Blue Elephant Thai cooking school (Thailandia) amb Khun Nooror Somany Steppe. 

    En aquesta nova aventura, ofereix delícies com:

    • - Cornete de ceviche amb escuma de coco: fresc, amb un presentació suggerent.

    - Tàrtar de tonyina i ventresca amb pasta d'algues, ovada, bolletes d'arròs i alvocat. Un clàssic que sempre agrada.

    - Les lleteroles de vedella amb puré greixós amb porros, pernil salat i confitura de clementina de Sóller; una delícia que combina el cruixent de les lleteroles amb la suavitat del puré.

    - El pastís cremós de formatge amb cireres i maduixes, un dolç que enganxa.

    - Records d'infantesa, cotonet de sucre, crispetes i peta-zetas; ideal per compartir i per recordar quan érem nins.

    La carta es presenta en tres blocs, amb entrants, principals i postres. Tots es poden menjar individualment o compartir. També s'hi explica l'origen dels aliments principals i s'acompanya d'un maridatge opcional; com també s'hi especifícica la manera com s'ha de menjar.

    Més info: vandalpalma.com

    Vandal, el nou restaurant de Bernabé CaravottaVandal, el nou restaurant de Bernabé CaravottaVandal, el nou restaurant de Bernabé Caravotta

     

    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook