Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 27
    Diciembre
    2012

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    Un bon 'cocido madrileño'

    Un bon 'cocido madrileño'

    Fa dos dimecres vàrem visitar el restaurant Ublo en el qual vàrem poder gaudir d'un gustós cocido madrileño. El culpable d'aquest tiberi és Felipe de la Cruz, un cuiner que des de fa gairebé dos anys està al capdavant dels fogons del local. Cada dimecres, per 15 euros, podeu quedar rodó amb aquest apetitós plat, compost d'un brou amb fideus i del consegüent bullit de verdures (col, patata, pastanaga) i carn (vedella, pollastre, pernil, botifarra, xoriço).

    Durant els mesos de tardor i hivern, cada divendres també podeu degustar el seu cuscús imperial, servit amb la sèmola a part.

    Cal dir, però, que la seva especialitat són les carns a la brasa (d'enceball), fetes en una graella de pedra volcànica. De fet, al Ublo treballen tres carns, la irlandesa (de carn black angus), l'asturiana i la gallega. Hi tastàrem un  gustós entrecot acompanyat d'unes delicioses patates fregides amb pebres del Padró. De postres, us recomanam el  carpaccio de pinya colada.

    Cada migdia, de dilluns a dissabte trobareu un bon menú per 10 euros, amb plats que fan la boca aigua com el bacallà amb allioli i salsa de pebres. Els dijous vespre, en Kiko Rodríguez amenitza els sopars amb temes de la movida madrilenya, a més d'un divertit karaoke.

    Preu mitjà a la carta: 25-30 euros.

    Carn a la brasa / Menú del dia
    Adreça: Plaça Progrés, 23. Palma.
    Telèfon: 670 60 33 60.
    Horari: Diumenges i dilluns nit tancat.

     

     

    Denunciar
    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook