Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 02
    Enero
    2013

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    Talent gastronòmic

    Talent gastronòmic

    L'antiga possessió de Turixant de Mancor ens ofereix una interessant proposta gastronòmica de la mà del xef Tomeu Garcias. En aquest bell indret, hi trobam un dels pocs molins de sang que queden en bon estat, una autèntica joia del passat.

    En Garcias té molt bona mà a la cuina, segurament per la seva formació i experiència: Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, Hotel Cala Sant Vicenç, un any a Anglaterra, 2 anys a Can Fabes, la Torre del Visco (Terol), un postgrau en cuina i més feina al restaurant Mediterráneo.

    A la nostra visita ens decantam pel seu menú degustació, unes creacions que combinen la tradició i la modernitat. Bona mostra d'això són els plats que vaig provar: crema de colflori amb picornells, amanida amb paté de foie, bacallà amb ravioli de tòfona i patata, el filet de porc amb esclata-sangs i la degustació de postres. Tot boníssim. L'únic que no em va agradar són les rajoles del terra, però això és ben bo d'arreglar.

    D'entre les seves especialitats, cal destacar les carns, com el llom de cérvol amb salsa de fruita vermella o l'entrecot de black angus.

    Per cert, preparen el menjar per endur o, si ho preferiu, en Tomeu pot cuinar a ca vostra.

    Preu mitjà del menú degustació és de 27 euros (18 mig menú).

    Si no sou tan tastolletes, us recomano el  menú de migdia a 10 euros de dilluns a divendres, a 12 euros els dissabtes i 15 els diumenges.

    Cuina creativa
    Adreça: Carrer de Bartomeu Reus, 22. Mancor de la Vall.
    Telèfon: 606 689 288.
    Horari: Diumenge nit i dilluns tancat.

     

     

    Denunciar
    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook