Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 19
    Marzo
    2013

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    Nova carta al restaurant Miramar de l'EHIB

    Nova carta al restaurant Miramar de l'EHIB

    Avui dimarts es presenta la nova carta del restaurant Miramar de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears. Al darrera hi ha moltes hores de feina durant aquests darrers mesos. El resultat és una oferta gastronòmica variada que combina els sabors de sempre amb les darreres tendències culinàries per a assolir plats organolèpticament equilibrats i visualment sorprenents.

    Els alumnes que cursen els estudis d’Especialista en Cuina i Restauració i Especialista en Alta Cuina amb l’ajut dels professors del restaurant, estaran encantats de servir aquestes exquisideses fetes amb il·lusió per a què els clients puguin gaudir de l’alta cuina a un preu molt raonable.

    Per cert, des de l'Escola d'Hoteleria em comenten que més endavant i dins l’any Juníper Serra, duran a terme un menú degustació dedicat a tan il·lustre personatge conjugant plats i productes mallorquins i californians.

    Carta restaurant Miramar

    Entrants
    Cebiche d’orada i rave, cruixent de blat de les Índies i clorofil·la de coriandre........................................................7.50
    Ensalada exòtica amb bulb de fonoll, chutney de mango i rotllet cremós de salmó.......................................................7.50
    Pasta farcida de galta amb salsa Guinness i aire del seu llevat................................................................9.00
    Frit de marisc, crema d'ametlla amb aire de fonoll, menta i cruixent de ceba..................................................................7.00

    Peix i Carn
    Gall de Sant Pere confitat en ibèric, cuscús especiat i salsa de calamarins en la tinta...........................................11.00
    Llobarro, salsa d'aranja vermella, pesto de pistatxo i escuma de coco.................................................................12.00
    Filet de porc, salsa de figues, aire de menta
    i cruixent d'herbes...............................................................11.00
    Filet de vedella embolicat en ibèric, cremós de foie,
    salsa de vi negre, nyoqui de patata morada i aire de tòfona d'estiu .........................................................13.50

    Postres
    Airejat de cafè, gelat de Tia Maria, crumble de xocolata i esferificacions de te americà amb Baileys.........................4.00
    Coulant de cireres, gelat de xocolata blanca i cruixent de pistatxos.......................................................4.00
    Maduixes i roses ............................................................4.00
    Sorbet de llimona.............................................................4.00
     

    10% iva inclòs.


    Mes informació: www.ehib.es Reserves: 971 172626.

     

    Denunciar
    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook