Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 20
    Junio
    2017

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    Mallorca Gastronomia

    Matías N. Provvidenti i Koldo Royo, cuinen a La Despensa del Ba

    Matías N. Provvidenti i Koldo Royo, cuinen a La Despensa del Ba
     
    El cuiner Matías N. Provvidenti va compartir els fogons del seu restaurant, La Despensa del Barón amb Koldo Royo. La cita va tenir lloc dissabte passat, dia 17 de juny, y va consistir en un menú que elaboraren els dos xefs.
     
    Hi varen fer un recorregut de 5 plats de la cuina d'avui, d'ahir i de sempre, on varen sorprendre amb exquisiteses com el gaspatxo de mango i anguila fumada, el foie sobre síndria a la graella, llom de llobarro salvatge a l'estil mallorquí (no hi faltaren panses ni pinyons) i el filet de porc negre amb jardí de verdures.
     
    Cal també una menció especial a la trilogia d'ametles, que a través de diferents textures es va poder degustar un producte tan rici i valuós, amb gelatines que recordaven l'ametla amarga, amb cruixents, un pastís de gató, una llet d'ametles cremosa i un clàssic gelat d'ametla.
     
    Tot va ser preparat de forma correcta, ben servit i en un ambient íntim, pensat per als que cerquen distinció i menjar amb els 5 sentits.
     
    Matías N. Provvidenti i Koldo Royo, cuinen a La Despensa del Ba
    Matías N. Provvidenti i Koldo Royo, cuinen a La Despensa del Ba
    Matías N. Provvidenti i Koldo Royo, cuinen a La Despensa del Ba
    Matías N. Provvidenti i Koldo Royo, cuinen a La Despensa del Ba
     
    Matías N. Provvidenti i Koldo Royo, cuinen a La Despensa del Ba

     

    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook