Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 23
    Agosto
    2017

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    Mallorca Gastronomia Cuba La Perla de la Habana

    La Perla de la Habana, l'illa de Cuba en el plat

    En un local sense pretensions, hi trobam aquest restaurant obert no fa gaire a Palma. La Perla de la Habana és un restaurant cubà, on hi podeu menjar els plats típics de la terra on va néixer la cantant Celia Cruz i l'actor Andy García.

    L'espai és ampli, ideal per fer-hi sopars de grups o, simplement, per tastar-hi els plats més representatius de la cuina cubana. Nosaltres optàrem per menjar iuca amb mojo, que se serveix com a plat calent i amb alls i un toc de llimona. També gaudírem d'un bon criollo, a base de filet de porc cuinat amb all, ceba, suc de taronja i llimona i acompanyat d'arròs congri (com s'anomena el que es cuina amb frijoles negres).

    També hi hem tastat ropa vieja, que estava feta amb carn desfeta de vedella amb salsa de vi blanc i tomàtiga, amb pebre vermell, ceba i all. Si no voleu carn, l'única opció de plat principal és l'enchilado de rap i gambes, molt saborós i amb un toc coent.

    Si hi anau un grup de persones, us suggeresc demanar un parell de plats i compartir-los, d'aquesta manera quedareu plens i us fareu una idea del que es cuina a La Perla de la Habana, ja que quasi tots els plats s'acompanyen d'arròs.

    De postres no en férem, ja que optàrem per un frozzen Margarita, de fet els còctels són un altre dels seus reclams.

    Preu mitjà: 18-25 euros.

    La Perla de la Habana, l'illa de Cuba en el plat

    La Perla de la Habana, l'illa de Cuba en el platLa Perla de la Habana, l'illa de Cuba en el platLa Perla de la Habana, l'illa de Cuba en el plat

     

     

    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook