Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 12
    Noviembre
    2012

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    El restaurant Ummo torna a sorprendre al Tapalma

    El restaurant Ummo torna a sorprendre al Tapalma

    Berenar ha estat la tapa guanyadora del Tapalma 2012. El creador ha estat el xef Igor Rodríguez, un talent i una garantia del bon menjar, com vaig comprobar el passat mes de març.

    Arran d'aquest guardó, m'ha vingut al cap la crònica que vaig escriure d'aquest restaurant al suplement FND del Diario de Mallorca:

    ______________________

    Record que fa un parell d'anys vaig visitar aquest restaurant de estranquis i em va agradar. Per un o altre motiu no havia tingut l'oportunitat de repetir, cosa que vaig fer el divendres passat.

    Des dels 13 anys, el xef Igor Rodríguez està enganxat als fogons, i es nota. La seva obsessió és oferir saborosos plats en miniatura, traient el pa tot el que es pugui sempre sense deixar de banda el concepte de pintxo: menjar-lo amb les mans en dues o tres mossegades.

    Vam tastar les seves creacions amb les quals ha estat guardonat en diferents edicions del Tapalma, com el deliciós candypato amb puré de taronja i reducció de martini vermell (segon premi 2011 del Tapalma i premi del públic), el foie amb gingebre i poma sobre pa de nous , els calamarins farcits amb polenta d'arròs (Premi Tapalma 2009) o el caneló cruixent de botifarra amb pa de pessic d'all i Pimentó del piquillo (Premi Tapalma 2008). La seva carta es complementa amb diferents suggeriments, com el bacallà confitat i, de dimarts a divendres, amb el menú de migdia, a 13 euros (beguda, postres i cafè inclosos).

    A més en UMMO us animen a dur el vi de casa vostra i us n'ofereixen el destapament gratuïtament. Per cert, Igor ja treballa en el proper pintxo que presentarà al Tapalma. Preu mitjà a la carta: 20-25 euros.

    Adreça: Carrer de Sant Magí, 66. Palma.
    Telèfon: 871 95 38 73.
    Horari: Dilluns tancat, dissabte i diumenge migdia també.

    ______________________

     

     


    Mostra un mapa més gran

     

     

    Denunciar
    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook