Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 09
    Mayo
    2013

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    Delícies a la Bonanova

    Delícies a la Bonanova

    A la barriada de la Bonanova hi ha racons preciosos i una de les vistes més belles de la badia de Palma. També ens hi esperen interessants i suculentes propostes gastronòmiques com la del Grupotel Valparaíso Palace & Spa.

    Al seu restaurant el xef Carlos Botella prepara exquisits plats com la crema freda de meló Cantaloupe, caracteritzat pel seu color taronja, acompanyat d'encenalls de Jabugo o les boníssimes anxoves del Cantàbric amb torrades de pa amb tomàtiga. Dos entrants excepcionals.

    Botella és un cuiner autodidacta, però que ha treballat amb mestres com Tomeu Caldentey, Marc Fosh o Javier Soriano. Quan va acabar COU, va entrar a la cuina i d'allà no n'ha sortit més que per formar-se en cursos especialitzats.

    Pel que fa a les seves creacions, cal destacar el deliciós llom de cérvol a la planxa amb salsa de ginebre, patates i broqueta de verdures, a més del rèmol arrebossat amb puré de patata i tomàtiga concasse.

    Pel que fa a les postres, cal remarcar el flam casolà de xocolata amb galletes o l'assortiment de formatges amb confitura de figues. Tot això combinat amb l'excel·lent vi de la casa (mai més ben dit) Son Ramon, que em van donar a conèixer fa anys el Bri Restaurant.

    Cal recordar que el restaurant ofereix una carta variada per satisfer els gustos més variats de la clientela, estigui o no allotjada a l'hotel.

    Preu mitjà: 30-35 euros.

    Bistro Mar Blau
     
    Adreça: C. Francesc Vidal Sureda, 23. Palma.
    Telèfon: 971 40 03 00.
    Horari: Obert de dilluns a diumenge.
     
     

     

    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook